Nex Platform

Find Influencer

Free Tools

BLOG

TOP LIST

Influener Center

Loading...

The Best YouTube Influencers Searching Engine

Hot influencers on influenex
  • 49.5K Subscribers
    4.15M Views
    2.69K Avg.Video Views
    7.14% Engagement Rate
    Channel Info: Hallo! Selamat datang di channel youtube aku ☺️. Salam kenal nama aku Rora. Aku tinggal di Jerman dari akhir tahun 2015 tepatnya di kota Augsburg dan aku sekarang di Jerman lagi ngambil sekolah (Ausbildung) keperawatan. Di sini aku bakalan berbagi pengalaman yg aku punya seputar kehidupan di Jerman. Semoga video2 aku bermanfaat untuk kalian. Kalo ada yg mau tanya2 atau sharing informasi bisa hubungin aku di email roravlog@gmail.com atau dm ke IG: @roraapril 😊. Tapi biasakan nonton dulu atau googling misal ga nemu baru nanya. Yuk jangan males cari info! 😝
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 1.96K Subscribers
    195.51K Views
    760 Avg.Video Views
    2.51% Engagement Rate
    Channel Info: Hey Indodiamrik Frens ... I'm Evans Ho... ( Indonesian name: Evan Kurniawan ) :D I was born in Jakarta, Indonesia, then migrated to Singapore. I lived in Singapore for 7 years, and currently i live in United States. I love to eat and travel. Inspired by @MarkWeins, i decided to make my own channel. On my channel you'll watch videos that feature delicious food and places that i visit. I'll be covering foods that i eat when i'm travel, So stay tune on my channel. FYI: Most of my video i'm using Indonesian Language (some with English Subs) For Indonesian Frens : Hi Temen temen indo, VLOG2 yg gw bikin ini, tujuannya buat temen2 di indo, yg blom pernah ke Amrik dan pengen tau Amrik tuh kaya apa sih, ada apa aja sih di Amrik,. Gw bakal kasih liat tempat 2 yg gw pergi jalan 2 + Makanan2 yang ada disini, dll. Kalian bisa tanya 2 gw dan minta gw ngereview apa yg kalian mau. Subscribe and kasi tau temen2 untuk follow gw ya :) Salam #indodiamrik
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 69.2K Subscribers
    7.65M Views
    4.15K Avg.Video Views
    4.87% Engagement Rate
    Channel Info: Welcome to my channel, semoga betah di channel gaming ini, khususnya Minecrafters, dll. dan makasih yg udh support channel ini, dari channel ini belom ada apa-apanya :). dan makasih juga yg udh sempetin waktu kalian buat nontonin video dari channel ini :) sekali lagi makasi untuk kalian semua yg udh keep support channel ini. aku berharap channel ini kedepannya bakalan lebih baik lagi, sering upload, dan lebih baik dari sebelumnya. keep support and thanks for all :D
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 122K Subscribers
    7.35M Views
    0.00 Avg.Video Views
    0% Engagement Rate
    Channel Info: Bandicam Audio Recorder : Audacity Video Editor : Sony Vegas Pro 13 Photo Editor : Photoshop CC 2014 #YoutuberIndonesia
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 29.3K Subscribers
    2.86M Views
    11.61K Avg.Video Views
    5.49% Engagement Rate
    Channel Info: HI GUYS , IM FROM INDONESIA My Real Name " VITO" u can call me when u meet me at the game 17 y.o BornDay : 29'th March 2003 , Jakarta Live at Bekasi SENIOR HIGH SCHOOL :D Grow Id : RapS8 I Will Do FaceCam for my video And Soon i will change my channel name to "RapSWhite8" no longer with "RapSWhite8 GT" Thanks For Subs Me Dont Forget To Follow My Instagram @vitotaswin and @rapswhite8 #RapSquad
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 1.38K Subscribers
    2.33K Views
    88 Avg.Video Views
    12.98% Engagement Rate
    Channel Info: Jangan lupa subscribe broo GRATIS KOKK ENJOY!!! IG" - RIZKI_STN ..........
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 11.9K Subscribers
    768.82K Views
    569 Avg.Video Views
    2.83% Engagement Rate
    Channel Info: Madame Gie merupakan produk kecantikan yang menyediakan aneka macam produk kosmetik terbaik untuk semua kalangan. Kami bertujuan untuk memenuhi kebutuhan masyarakat akan kosmetik yang terjangkau dan aman bagi kesehatan. Komitmen kami dibuktikan dengan telah terdaftarnya seluruh produk kami di BPOM. " MEMUKAU SEPANJANG HARI, YA MADAME GIE" tags: madame gie, madame gie cosmetics, cantik ekonomis
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 2.21K Subscribers
    218.11K Views
    229 Avg.Video Views
    3.85% Engagement Rate
    Channel Info: Assalamualaikum.. Hallo.. Hallo... Nama Aku Siti Mahmudah tapi Kalian bisa panggil Aku Mahda. Aku sekarang sudah menikah dengan Suamiku namanya Jean warga negara Belgia. Kita menikah sejak 16 Maret 2018. Dan sekarang Aku tinggal di Kota Charleroi, Negara Belgia di Provinsi Hainaut. Aku buat channel ini untuk membagikan perjalananku, kegiatan Aku sehari - hari, tips dan motivasi dari Aku. Semoga video yang Aku buat bisa menghibur dan bermanfaat untuk Kalian. Jangan lupa subscribe biar Kamu nggak ketinggalan video dari Aku. Kontak Media sosialku di bawah ini :). Instagram dan Facebook : S Mahda Zahra From Balikpapan - Kalimantan Timur (East Borneo), Indonesia Stay in Charleroi City, Belgium Email sitimahmudah291091@gmail.com Love You Mahda :)
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 100K Subscribers
    19.09M Views
    13.47K Avg.Video Views
    2.43% Engagement Rate
    Channel Info: Hello beautiful people welcome to my channel, let me introduce my self my name is Andika you can call me ANDIN. I am a Working MOM of 3 beautiful children, Raziel, Zoei and Alex. A wife to a greatest men I have ever known. In this channel I am sharing what our family like to do on daily basis. I am the best chef according to my family so i like to share my recipes hoping it will be useful for those in need. Feel free to subscribe!!!!! We Love You ALL xoxo
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • 24K Subscribers
    1.96M Views
    9.26K Avg.Video Views
    2.83% Engagement Rate
    Channel Info: Haloo, namaku Chimy. Saat ini aku tinggal di Finlandia, negara suami. Kita keluarga penikahan campuran sejak 2011 dan menggunakan 3-4 bahasa dan kita berusaha memadukan 2 budaya dalam kehidupan sehari-hari. Di youtube channel ini aku share ttg video rumahan tentang kegiatan rumah tangga, vlog harian kehidupan di Finlandia dan Vietnam dimana kita tinggal sebagai expat beberapa tahun, video ttg hobi menjahit, resep memasak, jalan-jalan dll. Haloo, my name is Chimy from Indonesia. I'm mother of 2. Currently we live in Finland where my Finnish husband comes from. We're mixed family since 2011 and speak 3-4 languages as we try to combine our 2 cultures in our daily life. Here is i share my home videos about motherhood stories, daily vlog how to live in Finland and Vietnam where we were stay there for couple of years, my sewing hobby and fashion design journey with tutorial, cooking and baking for my family with recipe, travel video with review etc. Enjoy the video :) Salam Hangat!
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • {{item.subscribers}} Subscribers
    {{item.views}} Views
    {{item.average_views}} Avg.Video Views
    {{item.engagement}}% Engagement Rate
    Channel Info:
    Related Video:
    Influenex Score
    like icon like icon
    Contact with influencer
  • No matches. Try another keyword.
There are 10000+ influencers matched your search, please try sign up to browse all of them for free

Why Influenex ?

Nex Platform

YouTuber Discovery

YouTuber Insight

YouTuber Management

Intelligent Recommendation

Measure Performance

YouTuber Outreach

Team Collaboration

Free Tools

Find Influencer

YouTube Live Subs Count

YouTube Monetization Calculator

YouTube Video Analytics

YouTube Analytics Extension

Resources

GUIDE

BLOG

TOP LIST

Language

English

简体中文

Tell us more about your needs

Tell us more about your needs & discover how Influenex can help you run successful campaigns.

Please fill in your name.

Please fill in your company

Please fill in work e-mail

Please fill in your industry

Please fill in your product keyword

Please fill in leave messages

Thanks

We will be in touch with you shortly. In the meantime, we highly recommend starting a free trial.