Nex Platform

Find Influencer

Free Tools

BLOG

TOP LIST

Influener Center

Remonyet Game YouTube Channel Performance
Remonyet Game
6years 2months Gaming Nonprofits & Activism
Description: Halo Guys nama gua Renaldi Dwi Hartono Putra,panggil aj gua Renaldi,jdi channel ini berhubungan tentang game-game karena gua suka sekali main game dan gua bermain game bukan cuma 1 jenis tpi msih banyak jenis game yang gua mainin,klo kalian suka dengan video gua.like,share,dan subscribe klo ad saran atau mau request Game boleh (klo ad duitnya) klo ad yang kekurangan dri gua comment aj,udh segitu aj dekripsi gua BYEEE!!!. Gua berharap kalian semua senang dengan video gua. salam Remonyet game
Description:
Halo Guys nama gua Renaldi Dwi Hartono Putra,panggil aj gua Renaldi,jdi channel ini berhubungan tentang game-game karena gua suka sekali main game dan gua bermain game bukan cuma 1 jenis tpi msih banyak jenis game yang gua mainin,klo kalian suka dengan video gua.like,share,dan subscribe klo ad saran atau mau request Game boleh (klo ad duitnya) klo ad yang kekurangan dri gua comment aj,udh segitu aj dekripsi gua BYEEE!!!. Gua berharap kalian semua senang dengan video gua. salam Remonyet game
Area Rank #24,331
Indonesia Top 32%
Category Rank #78,065
Gaming Top 13%
Subscribers Rank #795,649
Subscribers
12.7K
4% from last month
Total Views
240.35K
5% from last month
Total Posts
102
2% from last month
Recent Views
0.00
Last 30 days
Engagement
5.65%
Lower than average
Avg. Video Views
2.22K
37.63% from last month
Intelligent Analyze
Score:
Est. Patener Costs:
$437.54~$1.26K
CPM:
0.02 - 0.06
Est. Effects:
2.58Kviews 114likes
Overview
Remonyet Game has superiority trend in Gaming. It's channels are in a period of sharp increase, and ranking 32% in Indonesia, the degree of cooperation value is higher.
History Channel Analysis
YouTube Subscribers Tendency
No data
Milestone
1000
2017-12-24
10,000
2019-12-23
YouTube Views Tendency
No data
Channel Statistics
No data
Channel Performance
Average Post Views VS Posts Views
Average Post Views Posts Views
The related and similar videos of Remonyet Game
Nyoba Valorant - Streaming iseng
1.04K views
70 likes
3 comments
Published on: 2020.06.04
Engagement Rate: 7%
Karantina hari ke? - Streaming iseng
734 views
75 likes
4 comments
Published on: 2020.06.01
Engagement Rate: 11%
Streaming Iseng - Rainbow Six Siege
6.09K views
272 likes
16 comments
Published on: 2020.01.22
Engagement Rate: 5%
Lagi Sering Maen aja (Gak Jago) - Dota 2 Indonesia
3.81K views
140 likes
17 comments
Published on: 2019.09.29
Engagement Rate: 4%
sampe jam 5 aja (Ranked Mode) - Overwatch Indonesia
3.22K views
138 likes
8 comments
Published on: 2019.07.21
Engagement Rate: 5%
Kangen Game ini - Quick Stream - Overwatch Indonesia
1.01K views
75 likes
2 comments
Published on: 2019.07.20
Engagement Rate: 8%
Nganggur? Kesini aja - Apex Indonesia
4.16K views
123 likes
4 comments
Published on: 2019.07.07
Engagement Rate: 3%
Kecil Tapi Simple - House Flipper Indonesia
2.97K views
176 likes
39 comments
Published on: 2019.06.26
Engagement Rate: 7%
Hias Apa lagi sesudah ini? - House Flipper Indonesia
1.08K views
95 likes
17 comments
Published on: 2019.06.22
Engagement Rate: 10%
Jadi RECLEAN - House Flipper Indonesia
1.64K views
133 likes
31 comments
Published on: 2019.06.20
Engagement Rate: 10%
Jenuh FPS,Iseng Streaming, masih belajar. Gak cari tampang - Dota 2 Indonesia
1.51K views
97 likes
4 comments
Published on: 2019.06.08
Engagement Rate: 7%
Sampe Sahur aja yaa - Overwatch Indonesia
1.31K views
75 likes
7 comments
Published on: 2019.05.06
Engagement Rate: 6%
Cuman pengen naikin rank doang - Overwatch Indonesia
1.48K views
94 likes
2 comments
Published on: 2019.03.31
Engagement Rate: 7%
How To Get Poor w/ MetalVlogIDN and Nahya Alfina - Business Tour Indonesia
1.3K views
72 likes
14 comments
Published on: 2019.03.27
Engagement Rate: 7%
Streaming apa aja yang penting jadi - (antimaengametrending)
1.03K views
87 likes
1 comments
Published on: 2019.03.22
Engagement Rate: 9%
Hanya 5 menit Video Montage ini - Overwatch indonesia
1.46K views
82 likes
25 comments
Published on: 2019.03.18
Engagement Rate: 7%
Game yang mati kok masih dimainin? Ranked Overwatch - Overwatch Indonesia
1.18K views
86 likes
3 comments
Published on: 2019.03.15
Engagement Rate: 8%
Cuman Nyoba Stream ke 2
1.23K views
106 likes
4 comments
Published on: 2019.03.09
Engagement Rate: 9%
Cuman Nyoba Stream
1.65K views
69 likes
3 comments
Published on: 2019.02.16
Engagement Rate: 4%
Sampai Bali Vlog Dibajak,Ke Tanah Lot - Vlog Remonyet Part 2
7.08K views
238 likes
0 comments
Published on: 2018.07.24
Engagement Rate: 3%
View More
Audiences Analysis
Audiences Analysis
  • {{ dx.countryAll }}
    {{ dx.percentAll }}%
No data
Audience Age & Gender
No data

Tips

We do not have the email of influencer for the moment, please contact influencer on YouTube.

Why Influenex ?

Nex Platform

YouTuber Discovery

YouTuber Insight

YouTuber Management

Intelligent Recommendation

Measure Performance

YouTuber Outreach

Team Collaboration

Free Tools

Find Influencer

YouTube Live Subs Count

YouTube Monetization Calculator

YouTube Video Analytics

YouTube Analytics Extension

Resources

GUIDE

BLOG

TOP LIST

Language

English

简体中文

Tell us more about your needs

Tell us more about your needs & discover how Influenex can help you run successful campaigns.

Please fill in your name.

Please fill in your company

Please fill in work e-mail

Please fill in your industry

Please fill in your product keyword

Please fill in leave messages

Thanks

We will be in touch with you shortly. In the meantime, we highly recommend starting a free trial.